0
(0)

URL на уеб сайта : https://sites.google.com/tcsnc.org/tcs-g-expeditions/google-expeditions-app

Описание на ресурса : Google Expeditions е виртуална реалностна платформа, разработена от Google и предназначена за образователни институции. С помощта на Android или iOS смартфони, съпътстващото мобилно приложение и слушалки като Google Cardboard или Daydream View, учениците могат да правят виртуални пътувания до различни дестинации. Google Expeditions е безплатно мобилно приложение за iOs и Android.

Теми : Умения, свързани с прилагането на цифрови хардуерни технологии като виртуална реалност.

Изисквания и предпоставки : смартфон, Google Cardboard четец

Държава / Език : всички

Целева аудитория : Образователи/треньори/учители по ВЕТ туризъм, студенти по ВЕТ, които изучават туризъм и гостоприемство, професионалисти в индустрията на туризма и гостоприемството, които търсят да подобрят своите умения, лица, интересуващи се от научаване повече за индустрията на туризма и гостоприемството

Професионални умения : Готвачи, сервитьори, рецепционисти

Ниво на владеене : Основно

Допълнителни коментари :
Приложението включва в момента над 500 БЕЗПЛАТНИ експедиции за изследване във виртуална реалност (вижте пълния списък на следващата страница)
Всяка експедиция включва няколко панорамни сцени, връзки с учебната програма, бележки и въпроси за дискусия, които допълват учебната програма.
В приложението има 2 режима: Ръководител (учител) и Изследовател (ученик)
Ръководителят стартира експедицията, а Изследователите я гледат в 3D чрез своите Google Cardboard очила с устройството вътре.

Формат : Приложение

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!